CompuVision

 
 

Technology driven space

DIRTT worked with CompuVision to complete this multi-phase renovation for their west Edmonton head office. The specific vision and goal for the space was to use technology to achieve personalization and branding to all those who would visit CompuVision. This included: LED back lighting, a virtual reception area, an innovation lab with virtual reality capabilities, modern meeting spaces, gym and a cutting edge staff room area with kitchen, eating areas, green wall and projectors.

LOCATION:

Edmonton, Alberta

YEAR: 2017

SQ FT: 15000

 
 

DIRTT SOLUTIONS

  • Barn Doors,

  • Pivot Doors,

  • Solid Walls,

  • Combination Walls,

  • Glass Walls,

  • DIRTT Power,

  • DIRTT accessories.

DIRTT FINISHES

  • Corning┬« Willow┬« Glass,

  • Chromacoat,

  • Micro-Perforated Tiles,

  • Anodized Aluminum,

  • Write Away,

  • Vinyl Applied by Others

 
 
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
 

More DIRTT Case Studies

 
 

HEALTHCARE

SEE MORE

EDUCATION

SEE MORE

OFFICE

SEE MORE

 

 

Ready to get started?

Join hundreds of other happy customers who love their space.