Northern Alberta Urology Clinic (NAUC)

 
 

A renovation of an existing urology clinic

This clinic wanted to renovate existing patient rooms and common areas in a clean construction process. Their main goals? Flexibility and a welcoming aesthetic. DIRTT was able to achieve both.

In the patient rooms, coloured panels were used in the DIRTT walls to brighten up the spaces as well as integrate technology and healthcare instruments. Willow glass was used throughout the common areas to add aesthetically pleasing elements of nature through wall to floor images within the facility.

LOCATION:

Edmonton, Alberta

YEAR: 2016

DURATION: 6 Months

 
 
 
 
 

More DIRTT Case Studies

 
 

HEALTHCARE

SEE MORE

EDUCATION

SEE MORE

OFFICE

SEE MORE

 

 

Ready to get started?

Join hundreds of other happy customers who love their space.